Wink – The Art of Happiness

Portfolio

In deze ruime 15 jaar zijn wij op heel veel plaatsen geweest. Hebben we gefeest, gelachen en een traantje gelaten. Altijd met een trots gevoel en dankbaarheid voor de vaste opdrachtgevers die we hebben. Ben jij de nieuwkomer in onze familie? Waarschijnlijk scheppen onderstaande casussen en referenties een vertrouwd gevoel.

 

Cosy Comedy Club op Paaspop festival Schijndel

Om meet theater op een zeer laagdrempelige manier toe te voegen aan het hoge Las Vegas gehalte van Paaspop festival in Schijndel is dit concept ontstaan. Een sterke line up, ins- en outs uit de comedy wereld én een gedegen productieleiding zorgen dat dit concept niet meer weg te denken is op dit festival. Onbekende namen krijgen een fanatiek podium en bezoekers krijgen pijn in hun kaken zonder dat ze dat van plan waren. Win win toch?

Empowerment trainingen voor Stichting Outway

Een mooie stichting die graag wil dat iedereen zichzelf kan zijn en jongeren ondersteund waar zij dat nodig hebben. Een mooi en dankbaar doel waarvoor wij in samenwerking met vrijwilligers diverse trainingen hebben ontwikkeld met thema’s als empowerment, liefde en relaties, teamtalk interventies en ook ontspanning om alle gedachten weer los te laten.

Cito beurs activatie

De welbekende toets Cito kennen veel mensen. Natuurlijk aanwezig op de onderwijsbeurs. Voor hun jubileum hebben wij het concept van de beurs-stand mede vormgegeven. Het concept omvatte een luchtballon, waarin je op de foto kon in de geïntegreerde photobooth. Gasten werden door onze vriendelijke pitbull op de beursvloer attent gemaakt op deze actie en konden natuurlijk een ballonvaart willen als ze mee wilden werken aan de survey. Alle doelen in een ludieke opvallende en gethematiseerde beursstand weergegeven.

× Op zoek naar happiness?